General

Vacanta de Paste & 1 Mai in

Bali – Insula Zeilor

Denumita «Insula Zeilor» sau «Dimineata lumii», insula Bali este destinatia turistica numarul unu a Indoneziei. Apele linistite ale Oceanului Indian, bungalow-urile de pe plajele largi, coastele accidentate, orezariile in terase, dansatoarele exotice, templele si cultura traditionala au facut din Bali una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta din intreaga lume.

Perioada: 26.04 – 05.05.2016 (10 zile / 7 nopti)

 

PRET/persoana: 995 EURO (loc in camera dubla)

Supliment camera single: 325 EURO

 

Ziua 1 (26.04): BUCURESTI – AMSTERDAM – BALI

Intalnire la ora 16:00 la aeroportul Henri Coanda (OTOPENI) cu  insotitorul de grup pentru imbarcare pe cursa companiei KLM cu destinatia Bali (schimbarea cursei la Amsterdam).

Ziua 2 (27.04): BALI

Sosire in Bali la ora locala 19:20. Transfer in zona de sud a insulei si cazare la Hotel Ramada Resort Camakila 4* (deluxe room) sau similar. Timp liber pentru acomodarea cu noul fus orar.

Ziua 3 (28.04): BALI

Mic dejun. Parasim zona sudica a insulei si ne indreptam catre nord. In drum vizitam padurea tropicala Alas Kedaton unde traiesc mii de maimute; urmeaza fostul templu regal Taman Ayun din Mengwi inconjurat de un lac cu nuferi. Masa de pranz este inclusa si va fi servita la un restaurant local. Pornim catre Bedugul pe un drum fabulos: orezarii, panorame superbe asupra vailor, peisaje pitoresti. Vizitam piata din Bedugul cu fructe si legume proaspete. Vizitam apoi Templul Ulun Danu construit pe malul lacului Beratan, dedicat zeului fertilitatii. Dupa amiaza ajungem in Lovina. Cazare la Hotel Puri Bagus Lovina 4* sau similar.

Ziua 4 (29.04): BALI

Mic dejun. Pornim catre Menjangan pentru a face snorkeling in Parcul National cu acelasi nume, echipamentul fiind inclus. Pranzul il vom avea la pachet. Dupa amiaza ne intoarcem la hotel pentru odihna.

Ziua 5 (30.04): BALI

Dimineata foarte devreme vom merge in zona plajei Lovina pentru a vedea delfinii in mediul lor natural, dar si un rasarit de soare spectaculos. Ne vom intoarce la hotel pentru a servi micul dejun, apoi continuam cu izvoarele termale Banjar situate in mijlocul unor gradini tropicale luxuriante si cunoscute pentru proprietatile lor vindecatoare. Continuam cu manastirea buddhista si Templul Brahmavihara Arama. Pranzul este inclus si va fi servit la un restaurant local. Seara ne intoarcem la hotel.

Ziua 6 (01.05): BALI                                                                          

Mic dejun. Vom pleca catre zona de sud a insulei. Vizitam in drum Templul Beji din Sangsit, un templu care atunci cand a fost construit a fost conectat la sistemul de irigatii al campurilor de orez. Continuam cu satul de munte Kintamani ce are o vedere minunata asupra vulcanului Munte Batur si asupra lacului ce il inconjoara. Masa de pranz este inclusa si va fi servita la un restaurant local. Plecam apoi catre Goa Gajah (Pestera Elefantului), un templu construit in secolul XI. Ajungem la Hotel Ramada Resort Camakila 4* (deluxe room). Cazare si timp liber pentru odihna.

Ziua 7 (02.05): BALI

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala. Propunerea noastra este rafting pe raul Ayung, o experienta unica pentru toate varstele, in cadrul careia veti putea admira flora si fauna uimitoare, dar si numeroase cascade. Aventura se va incheia un zona Ubud cu o masa de pranz delicioasa si o bautura rece. Retur la hotel.

Ziua 8 (03.05): BALI

Mic dejun. Timp liber pentru odihna si plaja. Pentru a doua parte a zilei va propunem o alta excursie optionala catre punctul cel mai sudic al insulei, unde se afla templul Uluwatu. La apusul soarelui avem posibilitatea de a admira dansul Kekak, apoi vom servi cina cu peste si fructe de mare pe plaja Jimbaran. Ne intoarcem la hotel.

Ziua 9 (04.05): BALI – AMSTERDAM

Mic dejun. Camerele se vor elibera in jurul orei 11:00. Timp liber pana seara in jurul orei 18:00 cand avem programat transferul la aeroport. Zborul este la ora 20:30. Imbarcare zbor KLM cu destinatia Amsterdam.

Ziua 10 (05.05) : AMSTERDAM – BUCURESTI

Sosire in Amsterdam la ora locala 07:30 iar la ora 13:30 este programat zborul spre Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora locala 17:15.

SERVICII INCLUSE: 

  • transport cu avionul Bucuresti-Amsterdam-Bali si retur cu compania KLM;
  • 7 nopti cazare cu mic dejun inclus: 3 nopti in nordul insulei la hotel Puri Bagus Lovina 4*, 4 nopti in sudul insulei la  hotel Ramada Resort Camakila 4*;
  • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
  • patru zile de vizite cu masa de pranz inclusa (zilele 3,4,5 si 6);
  • insotitor de grup

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

  • taxele de aeroport si securitate 485 EURO/persoana (pot suferi modificari);
  • asigurarea medicala (obligatorie) / asigurarea storno;
  • taxa de viza pentru Indonezia (35 USD) si taxa de iesire din Indonezia (20 USD) – ambele se platesc pe aeroportul din Bali (viza se obtine la sosire pe aeroport);
  • excursiile optionale;
  • bacsisurile pentru ghizii locali

ORAR DE ZBOR (ore locale*) – COMPANIA KLM:

26.04.2016: Bucuresti 18:00 – Amsterdam 20:00

26.04.2016: Amsterdam 20:55 – Singapore 15:30 (pe 27.04) – stop tehnic

27.04.2016: Singapore 16:45 – Denpasar Bali 19:20

—-

04.05.2016: Denpasar Bali 20:30 – Singapore 23:10 – stop tehnic

05.05.2016: Singapore 00:30 – Amsterdam 07:30

05.05.2016: Amsterdam 13:30 – Bucuresti 17:15

(*diferenta de fus orar este de 4 ore; exemplu: ora 14:00 Bucuresti = ora 18:00 Bali)

 

ACTE NECESARE CALATORIEI: pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei

Pentru Indonezia (Bali) viza se obtine si se plateste pe aeroport

GRUP MINIM: 25 persoane

Pentru un grup de 20-24 persoane pretul excursiei se majoreaza cu 35 EURO/ persoana. Pentru mai putin de 20 persoane excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.

Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

We are sorry, there are no reviews yet for this tour.