General

THAILANDA – taramul fermecat 

plecare din Budapesta

Perioada  03.1112.11.2016

 

PRET/persoana (loc in camera dubla): 935 EURO 

Tarif camera single: 1235 EURO

A treia persoana in camera dubla: 935 EURO

 

Ziua 1 (03.11): BUDAPESTA – DUBAI                                                     

Intalnire cu insotitorul de grup roman la aeroportul din Budapesta la ora 12:40 pentru imbarcare pe cursa Emirates Airlines cu destinatia Bangkok. Schimbarea cursei in Dubai.

Ziua 2 (04.11): DUBAI – BANGKOK

Sosire in Bangkok la ora 12:35 Transfer si cazare la hotel Ramada  D’Ma Bangkok sau similar. Timp liber pentru odihna si pentru plimbari scurte impreuna cu insotitorul de grup.

Ziua 3 (05.11):  BANGKOK – tur de oras

Mic dejun. Tur de oras de jumatate de zi in Bangkok cu ghid local. Vizita incepe cu templul Wat Traimit (Budha de Aur – statuie din aur masiv inalta de 3 metri si greutate de 5 tone si jumatate), continuam cu Wat Pho (Budha Culcat – statuie gigantica, suflata cu aur, de 15 metri inaltime si de 46 metri lungine, cu talpi frumos încrustate in sidef), Klong Tour cu croaziera pe raul Chao Phraya si terminam cu Wat Arun (Templul lui Dawn). Dupa amiaza, optional excursie la Marele Palat si Templul lui Buddha de Smarald. Marele Palat este cea mai frumoasa marturie a vechiului regat siamez si resedinta regilor Thailandei. A fost construit in 1782 si a fost centrul puterii timp de 150 de ani, fiecare cladire fiind o uimitoare munca a stilului thailandez si european. Vizitam apoi Wat Phra Kaeo (Buddha de Smarald) considerat cel mai vechi si mai frumos templu al lui Buddha. Cazare la hotel Ramada D’Ma  Bangkok  sau similar.

Ziua 4 (06.11): BANGKOK – vizita piata plutitoare

Mic dejun. Optional, vizita  la piata plutitoare Damnoen Saduak. Turul va incepe dimineata devreme cu vizita la cea mai cunoscuta piata plutitoare din Thailanda, iar pana la destinatie vom trece pe langa campurile de orez, orhidee si plantatiile de cocos. Dupa participarea la piata plutitoare, vom face o oprire si la templul Pra Pathom Chedi din provincia Nakorn Pathom. Dupa amiaza ne vom intoarce in Bangkok si vom avea timp liber pentru cumparaturi. Seara va propunem optional o cina la restaurantul Wanfah, care se afla pe o barca traditionala thailandeza ce are 120 de locuri. Croaziera se desfasoara pe raul Chao Phraya. Se vor servi mancaruri traditionale si spectacolul va cuprinde muzica live si dansuri traditionale. Cazare hotel Ramada D’Ma Bangkok sau similar.

Ziua 5 (07.11): BANGKOK – PATTAYA

Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer catre Pattaya. Pe drum, optional, o scurta vizita la una dintre cele mai mari gradini zoologice (Tiger Zoo) cu numeroase specii de tigrii si crocodili si spectacole interactive. Dupa pranz vom ajunge in Pattaya. Cazare hotel Bayview Pattaya sau similar.

Ziua 6 (08.11): PATTAYA

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau optional vizita in Satul Nong Nooch unde se gaseste una din cele mai frumoase gradini tropicale din sud-estul Asiei (parc natural, lac, cactus, orhidee). Veti putea admira dresura de elefanti, dansurile traditionale thailandeze si o demonstratie de box thailandez. Cazare hotel Bayview Pattaya sau similar.

Ziua 7 (09.11): PATTAYA

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau optional excursie catre Insula de Corali (Koh Lan). Aici va puteti bucura de razele soarelui tropical pe plajele aurii ale insulei, puteti inota sau puteti face snorkeling. Masa de pranz inclusa. Seara ne intoarcem in Pattaya. Cazare hotel Bayview Pattaya sau similar ..

Ziua 8 (10.11):  PATTAYA

Mic dejun. Timp liber sau optional excursie in insula Koh Samed, unde se afla si Parcul National Marina (pranzul este inclus). Vom avea timp pentru plaja si pentru a admira recifele de corali. Seara, ne intoarcem in Pattaya pentru cazare.

Ziua 9 (11.11): PATTAYA – BANGKOK

Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00. Timp liber pentru plaja si cumparaturi. Seara, optional, puteti participa la cabaretul Alcazar. Transfer la aeroportul din Bangkok pentru imbarcare pe cursa Emirates Airlines cu destinatia Budapesta. Decolare la ora 02.05. Schimbarea cursei in Dubai.

Ziua 10 (12.11): DUBAI – BUDAPESTA

Sosire in Dubai la ora 05:55 si plecare spre Budapesta la 08:25. Sosire in Budapesta la ora 11:40.

SERVICII  INCLUSE:   

 • transport cu avionul Budapesta  – Bangkok si retur (schimbarea cursei in Dubai), cu compania Emirates Airlines;
 • 7 nopti cazare cazare cu mic dejun la hoteluri 4*: 3 nopti in Bangkok, 4 nopti in Pattaya;
 • tur de o jumatate de zi in Bangkok cu ghid local;
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
 • transfer Bangkok – Pattaya si retur cu autocarul;
 • insotitor roman de grup.

 

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

 • taxele de aeroport: 185 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
 • transfer  privat Timisoara – aeroport Budapesta-Timisoara (optional):65 EURO/ persoana;
 • transfer cursa regulata Cluj Napoca/Oradea-aeroport Budapesta-Cluj Napoca/Oradea(optional):35 EURO/ persoana;
 • taxa de viza si procesare acte: 35 EURO/ persoana;
 • asigurarea medicala / storno (optionala, se incheie la semnarea Contractului de Prestari Servicii Turistice)
 • bacsisurile obligatorii in Thailanda (30 USD/ persoana; se achita la sosirea in Thailanda reprezentantului agentiei)

 

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ORE LOCALE)

03.11.2016: Budapesta 14:40 – Dubai  23:05  /Dubai 03:30 – Bangkok 12:35 (pe 04.11.2016)

12.11.2016: Bangkok 02:05 – Dubai  05:55 / Dubai  08:25 – Budapesta 11:40

 

TRANSFERURI LA / DE LA AEROPORT BUDAPESTA

–  65 EURO / persoana /dus-intors  din orasul TIMISOARA  – transfer privat, minim 2 pasageri

–  35 EURO/   persoana/ dus-intors din orasele  CLUJ NAPOCA si ORADEA – transfer cursa regulata

Nota: Transferul se achita in agentie si se rezerva de catre Paralela 45 ..

 

GRUP MINIM: 20 PERSOANE

Pentru un grup de 15-19 persoane, tariful se majoreaza cu 65 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 15 participanti pretul se recalculeaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.

Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare

 

ACTE NECESARE OBTINERII VIZEI (atentie viza se va obtine de la consulatul Thailandei din Bucuresti):

Pasaport valabil minim 6 luni de la data incheierii calatoriei cu 2 pagini libere, 1 fotografie recenta tip pasaport, talon de pensie sau adeverinta de salariu in care sa se precizeze datele de identificare, functia, numarul contractului de munca (sau extras de cont in loc de adeverinta), adeverinta de la scoala pentru elevi si studenti, formular de viza completat. Agentia nu este raspunzatoare pentru cazul in care autoritatile refuza vreunui turist aplicarea vizei. Obtinerea vizei nu necesita prezenta personala la sediul consulatului, insa acesta isi rezerva dreptul de a chema la interviu orice persoana care aplica pentru viza.

 

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

We are sorry, there are no reviews yet for this tour.