General

Paste Israel 2016

Transport Avion TAROM |7 zile| de la 699 Euro

27 Aprilie Bucuresti – Tel Aviv – Bethlehem                                                                       

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 17:15 pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO 153 cu destinatia Tel Aviv. Decolare din Bucuresti la ora 19:15. Sosire in Tel Aviv la ora 21:50. Transfer la Bethlehem. Cina (rece) si cazare hotel Shepherd Bethlehem 4* sau similar.

 28 Aprilie Bethlehem – Valea Iordanului – Ierihon – Qumran – Marea Moarta

Mic dejun. Suntem in Bethlehem, locul de nastere al lui Iisus unde vizitam Biserica Nasterii Domnului cu pestera locului de origine, grota Sfantul Jerome si capela Sfanta Ecaterina, Campul Pastorilor unde au vazut ingerii ce au anuntat nasterea Mantuitorului. Continuam prin Valea Iordanului pana la Ierihon, cel mai vechi oras din lume, vizitam apoi Qumran, locul unde au fost gasite manuscrisele de la Marea Moarta. Vizita la Marea Moarta cu posibila baie in apa sarata, bogata in minerale. Transfer la hotel in Bethlehem. Cina si cazare la hotel Sheperd Plaza 4* Bethlehem sau similar.

29 Aprilie Bethlehem – Ierusalim

Mic dejun. Continuam excursia cu pelerinaj la Ierusalim urcand pe Muntele Scopus, apoi spre Muntele Maslinilor unde a fost arestat Iisus si pana in locul unde a avut loc Inaltarea. Se viziteaza Grota Pater Noster (Tatal Nostru) si apoi vom avea parte de cea mai frumoasa vedere panoramica asupra orasului Ierusalim. Coboram apoi la Gradina Ghetimani, Biserica Agoniei, Grota Tradarii si mormantul Mariei. Vizitam Muntele Sion, Foisorul unde a avut loc “Cina cea de taina”, mormantul regelui David si manastirea Dormition, continuam cu Zidul Plangerii si urcam muntele Templului la Vest, vizitand apoi partea noua a orasului Ierusalim. Cina si cazare  hotel Gold Jerusalem 4* Ierusalim sau similar.

30 Aprilie Ierusalim – Drumul Crucii – Golgota – Biserica Sfantului Mormant – Ein Karem

Mic dejun. Astazi, vom incheia turul Ierusalimului cu vizita la scaldatoarea Bethesda, intrand prin Poarta Oilor, biserica Sfanta Ana, Capela Biciuirii si parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 puncte in care s-a oprit Domnul Iisus pe Drumul Crucii, pana la Golgota si Biserica Sfantului Mormant. Excursia noastra continua cu Ein Karem – locul nasterii lui Ioan Botezatorul si locul unde Maria a vizitat-o pe Elisabeta. Seara, participare la Slujba de Inviere la Biserica Romaneasca din Ierusalim (asistenta si transferul dus-intors sunt incluse). Cina si cazare hotel Gold Jerusalem 4* Ierusalim sau similar.

01 Mai  Nazareth – Muntele Tabor

Mic dejun. Astazi, in Sfanta zi de Paste, mergem la Nazareth, locul unde Iisus si-a petrecut copilaria si adolescenta. Vizita la biserica Buna Vestire si la atelierul de tamplarie al Sfantului Josif. Optional, servirea pranzului de Paste la un restaurant in Nazareth. Urcam la Spranceana Muntelui unde, conform traditiei, a fost dus Iisus dupa ce a vorbit in sinagoga din Nazareth sa fie aruncat pentru a fi omorat. Vedere panoramica a Nazarethului si a Vaii Armaghedon. Apoi, vizitam Muntele Tabor, locul unde a avut loc Schimbarea la Fata. Cina si cazare hotel Rimonim 4* Nazareth sau similar.

02 Mai  Marea Galileei – Capernaum – Muntele Fericirilor – Tabgha

Mic dejun. Incepem ziua cu Capernaum, vizitand ruinele vechii Sinagogi unde Iisus a predicat si a dat invatatura. Continuam cu Muntele Fericirilor, unde a avut loc Predica de pe munte. Mergem la Tabgha, unde a avut loc miracolul inmultirii painii si pestilor, apoi la Biserica lui Petru si in locul pescuirii miraculoase. Calatorie cu barca pe Marea Galileei asa cum era pe vremea lui Iisus. Dupa pauza de pranz, vizita la Raul Iordan si la locul de botez – kibutz Yardenit. Intoarcere la hotel. Cina si cazare hotel Rimonim 4* Nazareth sau similar.

03 Mai  Haifa – Cezareea – Tel Aviv – Bucuresti

Mic dejun. In ultima zi a frumosului nostru pelerinaj vom merge pana la Haifa, unde admiram impresionantele Gradini suspendate Bahai, vizitam biserica Stella Marris, muntele Carmel si grota prorocului Ilie Tezviteanu. Urcam coasta Marii Mediterane pe urmele lui Petru pana la Cezareea  – locul unde Corneliu a fost botezat si de unde Pavel a plecat catre Roma – pentru un scurt popas. Continuam un tur panoramic al orasului Tel Aviv si Jaffa-vechi port, acum faimos cartier al artistilor, unde vizitam casa lui Simon Tabacaru si biserica Sfantul Petru care comemoreaza invierea Tabitei. Transfer la aeroportul international Ben Gurion pentru imbarcare pe zborul TAROM RO 154 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 22:50 si aterizare in Bucuresti la ora 01:35 (a doua zi). Sfarsitul pachetului de servicii.

 

Tarife                                              calculate pentru un grup de 30 platitori

 • 699 Euro adult loc in camera dubla
 • 538 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu 2 adulti
 • 930 Euro adult loc in camera single

Servicii incluse:

 • Zboruri directe Bucuresti => Tel Aviv => Bucuresti, Compania TAROM
 • 06 nopti cazare cu mic dejun inclus hoteluri 4* astfel:
 • 2 nopti la Hotel Shepherd 4* sau similar Bethlehem
 • 2 nopti la Hotel Gold Jerusalem 4* sau similar Ierusalim
 • 2 nopti la Hotel Rimonim 4* sau similar Nazareth
 • 6 cine la hotel (demipensiune)
 • BONUSUL :

Plimbare cu barca pe Marea Galileii

 • Excursiile zilnice si vizitele prevazute in program
 • Participare la Slujba de Inviere la Biserica Romaneasca din Ierusalim
 • Ghid local de limba romana pe toata durata excursiei
 • Transport cu autocar local pe toata durata programului
 • Taxi Tabor, biletele de intrare la obiectivele din program
 • Ghid roman insotitor

 

Servicii neincluse:

 • Taxele de aeroport  185 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
 • Pranzul in ziua de Paste la restaurant in Nazareth: aproximativ 35 Euro/persoana (optional, se achita la fata locului)
 • Asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
 • Bacsisuri pentru ghizi locali si sofer: 35 Euro/persoana (se achita la fata locului)

 

Nota: Camerele triple sunt duble cu pat suplimentar (ex. pat pliant, fotoliu-pat, etc.)

ACTE NECESARE: Pasaport valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei

 

 

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

We are sorry, there are no reviews yet for this tour.